Napomene u vezi pretplate | RENAISSANCE CAPITAL
		Array
(
  [SITES] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [LID] => s3
          [NAME] => renaissance.hr (hr)
          [LANG] => hr
          [DIR] => /
          [DOMAINS] => Array
            (
              [0] => renaissance.hr
            )

          [CURRENT] => Y
        )

      [1] => Array
        (
          [LID] => s2
          [NAME] => renaissance.hr (en)
          [LANG] => en
          [DIR] => /en/
          [DOMAINS] => Array
            (
              [0] => renaissance.hr
            )

          [CURRENT] => N
        )

      [2] => Array
        (
          [LID] => s1
          [NAME] => renaissance.hr ru
          [LANG] => ru
          [DIR] => /ru/
          [DOMAINS] => Array
            (
              [0] => renaissance.hr
            )

          [CURRENT] => N
        )

    )

)
	

Napomene u vezi pretplate

Svojom prijavom za primanje obavijesti o budućim postupcima nabave – natječaji i zahtjevi za ponudom, dajete privolu sa sljedećom izjavom:

„Da, putem e-maila želim redovito primati informacije članica društva Renaissance Capital o svim postupcima nabave – natječajima i zahtjevima za ponudom. Ova privola je dobrovoljna i u svako doba je mogu povući s učinkom na budućnost. Primanje RC obavijesti u svako doba na jednostavan način također mogu odjaviti direktno putem linka za odjavu koji se nalazi u samoj obavijesti ili na web stranici stranici članica društva RC – www.renaissance.hr.

Ovu privolu mogu u svako doba povući otkazujući primanje obavijesti članica društva RC (vidi gore).“

Mi, članice društva RC ozbiljno shvaćamo zaštitu Vaših osobnih podataka i poštujemo zakonske propise o zaštiti podataka. U nastavku Vas želimo obavijestiti koje osobne podatke o Vama prikupljamo kada zatražite redovito primanje naših obavijesti te u koju svrhu ih upotrebljavamo.

Za slanje obavijesti putem e-maila koristimo takozvanu opciju dvostruke potvrde (eng. Double Opt-In). To znači da ćete obavijest o našim proizvodima zaprimiti putem e-maila samo ako ste nam prethodno dali privolu za aktiviranje usluge slanja obavijesti. Privolu dajete unosom koda potvrde koji zaprimite na e-mail adresu koju ste unijeli u polje za unos e-mail adrese u podnožju stranice www.renaissance.hr/tenders/.

Ako kasnije više ne biste željeli primati obavijesti, u svako doba možete na jednostavan način povući privolu direktno putem poveznice za odjavu koja se nalazi u obavijesti ili na svom Korisničkom računu ili direktnim kontaktom nekoj od članici društva RC pisanim putem na adresu: Draškovićeva ulica 45, 10000 Zagreb.

Naš cilj je neprestano se poboljšavati i postići da Vam naše obavijesti i naša mrežna stranica (renaissance.hr) budu što korisniji. Kako bismo Vam o postupcima nabave – natječajima i zahtjevima za ponudom, mogli ponuditi informacije koje su Vam korisne, koristimo osobne podatke koje smo od Vas zaprimili i koji se automatski generiraju. Oni primjerice obuhvaćaju podatke o Vašim klikovima (ovisno o Vašim postavkama za korištenje kolačića), informacije o računalu i povezivanju s Internetom, o operativnom sustavu i platformi te datumu i vremenu posjeta internetske stranice. Vaše navedene podatke uspoređujemo s podacima kojima raspolažemo kako bismo ih, ako je to potrebno, upotpunili novim podacima.

Pritom želimo ukazati na to da podatke koje smo od Vas prikupili koristimo isključivo za internu uporabu i poboljšavanje naših usluga za Vas kao i da bez Vaše suglasnosti te osobne informacije ne prosljeđujemo trećim stranama.

Osnova obrade podataka je Vaša privola. Kao ispitanik imate pravo podnijeti voditelju obrade zahtjev kojim tražite pristup osobnim podacima i njihov ispravak, brisanje osobnih podataka kao i ograničavanje njihove obrade te pravo na izjavljivanje prigovora na obradu Vaših podataka, prijenos podataka, sve u skladu s važećim propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka. Ukoliko ne date podatke za dostavu obavijesti, nećemo biti u mogućnosti iste Vam dostaviti.

Podaci koje smo o Vama prikupili putem obavijesti i povezali s Vašim Korisničkim računom bit će izbrisani čim izbrišete svoj Korisnički račun. Ukoliko niste otvorili Korisnički račun, a povućete privolu za buduće slanje obavijesti na Vašu mail adresu, podatke koje smo o Vama prikupili putem obavijesti, bit će izbrisani odmah po otkazivanju Vaše pretplate na obavijesti.

U slučaju da Vaš prigovor u vezi s obradom osobnih podataka ne bude prihvaćen po voditelju obrade ili niste zadovoljni odgovorom ili niste dobili odgovor, imate pravo podnijeti Zahtjev za utvrđenjem povrede prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Detaljnije o obradi podataka molimo Vas pročitajte u našoj Politici zaštite osobnih podataka, Politici privatnosti te Politici kolačića.

Svibanj, 2023.