Vijesti

Vijesti

Bloomberg: Kako će investicija od 570 milijuna eura u peradarstvo utjecati na regionalni razvoj?

Kako je živjeti u Sisku, gradu u blizini Zagreba s gotovo 50.000 stanovnika i što se sve promijenilo za stanovnike, posebno mlade obitelji, nakon razornog potresa na Baniji 2020. godine?
Pročitaj više

Kroz konferenciju Next Level Hrvatska - regionalni razvoj prezentiran projekt izgradnje tvornice pilećeg mesa

Marko Boltužić, voditelj pripreme projektiranja je održao izlaganje o našem projektu na konferenciji "Next Level Hrvatska - regionalni razvoj" u režiji Bloomberg Adria Hrvatska.
Pročitaj više

Prilog Bloomberg Adrie o našoj tvrtki Renaissance Capital

U nastavku pogledajte prilog Bloomberg Adria o našoj holding tvrtki Renaissance Capital d.o.o.. Direktorica Suzana Audić Vuletić priča o planovima tvrtke i također o trenutno najvećem projektu, izgradnja tvornice pilećeg mesa tvrtke kćeri Petrinja Chicken Company.
Pročitaj više

FORBES: Izgradnja tvornice brojlera ide po planu

Nakon promjene lokacije, izgradnja tvornice pilećeg mesa Petrinja Chicken Company ide prema planu. Radovi na projektu koji otvara 3.500 radnih mjesta kreću početkom iduće godine. Stigle su i prve građevinske dozvole
Pročitaj više

Holding tvrtka RENAISSANCE CAPITAL ima velike planove u Hrvatskoj

RENAISSANCE CAPITAL je hrvatska holding tvrtka s raznolikim portfeljem usmjerenim na prilike za strateška partnerstva i sinergijski rast kroz kombiniranje razvoja bioenergije, poljoprivredno - prehrambenog poslovanja i razvoja nekretnina. Kao složeni projekt koji uključuje različita poslovna područja, tvrtke su osnovane za pokrivanje specifičnih projekata u tim područjima.
Pročitaj više

Kontakt

RENAISSANCE CAPITAL d.o.o.

Horvatova ulica 80a, 10000 Zagreb (Horvatova Business Centar)