Vijesti

Vijesti

Prilog Bloomberg Adrie o našoj tvrtki Renaissance Capital

U nastavku pogledajte prilog Bloomberg Adria o našoj holding tvrtki Renaissance Capital d.o.o.. Direktorica Suzana Audić Vuletić priča o planovima tvrtke i također o trenutno najvećem projektu, izgradnja tvornice pilećeg mesa tvrtke kćeri Petrinja Chicken Company.
Pročitaj više

FORBES: Izgradnja tvornice brojlera ide po planu

Nakon promjene lokacije, izgradnja tvornice pilećeg mesa Petrinja Chicken Company ide prema planu. Radovi na projektu koji otvara 3.500 radnih mjesta kreću početkom iduće godine. Stigle su i prve građevinske dozvole
Pročitaj više

Holding tvrtka RENAISSANCE CAPITAL ima velike planove u Hrvatskoj

RENAISSANCE CAPITAL je hrvatska holding tvrtka s raznolikim portfeljem usmjerenim na prilike za strateška partnerstva i sinergijski rast kroz kombiniranje razvoja bioenergije, poljoprivredno - prehrambenog poslovanja i razvoja nekretnina. Kao složeni projekt koji uključuje različita poslovna područja, tvrtke su osnovane za pokrivanje specifičnih projekata u tim područjima.
Pročitaj više

TELEGRAM: S velikim ulaganjima planiraju zaposliti 3500 ljudi. Evo tko stoji iza ove investicije

Oni su ekipa koja stoji iza novih solarnih elektrana, stambenih zgrada za radnike i vlastite potrebe, ali i najveće investicije na području Sisačko-moslavačke županije.
Pročitaj više

Pravni tim Renaissance Capital-a na konferenciju u Poreču

Suzana Audić Vuletić, direktorica društva Renaissance Capital d.o.o., i njezin tim sudjeluju na 30. međunarodnom savjetovanju pravnika "Petar Simonetti" u Poreču.
Pročitaj više

Kontakt

RENAISSANCE CAPITAL d.o.o.

Horvatova ulica 80a, 10000 Zagreb (Horvatova Business Centar)