TELEGRAM: S velikim ulaganjima planiraju zaposliti 3500 ljudi. Evo tko stoji iza ove investicije

Vijesti TELEGRAM: S velikim ulaganjima planiraju zaposliti 3500 ljudi. Evo tko stoji iza ove investicije
Oni su ekipa koja stoji iza novih solarnih elektrana, stambenih zgrada za radnike i vlastite potrebe, ali i najveće investicije na području Sisačko-moslavačke županije.

Inovativni projekti, izgradnja poslovno održivih elemenata, stručnost, kvaliteta i poprilično dobro uigran tim od gotovo 80 zaposlenika – karakteristike su koje ponajbolje opisuju hrvatsku holding kompaniju Renaissance Capital.

Riječ je o tvrtki koja od 2022. godine, kroz četiri društva-kćeri, radi na brojnim poljima. Iako su djelatnosti potpuno različite, od proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora pa sve do izgradnje višestambenih zgrada, ekipa u ovoj kompaniji zna što želi.

“Okupili smo tim vrhunskih stručnjaka, bavimo se upravljačkim djelatnostima i to kroz inovativne i strateške te projekte održivog razvoja prema svojim društvima-kćerima”, pojašnjava nam direktorica Renaissance Capitala, Suzana Audić Vuletić.

Grade solarnu elektranu

Najprije, u Renaissance Capital spada Renaissance Bioenergy, tvrtka koja se bavi zelenom energijom, primarno bioplinom, ali i električnom energijom iz obnovljivih izvora. “Glavni projekt je solarna elektrana u Donjim Kukuruzarima, 9,9 megavata, koji je već u visokoj fazi projektiranja”, objašnjava direktorica.

Ističe da je riječ o projektu koji je već u visokoj fazi projektiranja te da trenutno čekaju pojedine dozvole. Paralelno, uz fotonaponske sustave, u RC-u imaju i posebnu tvrtku Real Estate koja se bavi upravljanjem vlastitim nekretninama te kupnjom nekretnina za potrebe vlastitih projekata, kao i tvrtku Business Center.

Uz potonju se veže projekt u Zagrebu. “Kupili smo zemljište i tu kanimo graditi poslovni centar, ponajprije za vlastite potrebe, a kasnije i za iznajmljivanje. To je za nas veliki iskorak budući da su nam svi ostali projekti na području Sisačko-moslavačke županije“, kaže Audić Vuletić.

Cijeli medijski članak pročitajte na portalu Telegram.

 

Kontakt

RENAISSANCE CAPITAL d.o.o.

Horvatova ulica 80a, 10000 Zagreb (Horvatova Business Centar)